Breaking news

CNADNR a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru autostrada Sebeș – Tudra

loading...

Termenul de depunere al ofertelor pentru construcţia tronsonului de autostradă Sebeş – Turda a fost prelungit până la data de 28.10.2013.

autostrada transilvaniaPrelungirea termenului se datorează managementului defectuos din cadrul  unor compartimente ale C.N.A.D.N.R. S.A..

Pentru analiza corectă a elementelor ce au cauzat această prelungire, ieri, 10.10.2013, Directorul General al companiei, domnul Narcis Neaga, a instituit o comisie de disciplină.

În cadrul comisiei vor fi verificate următoarele persoane considerate responsabile în acest caz: Emil Rusoiu, fost Director al Direcţiei Autostrăzi Finanţate cu Fonduri Externe, Daniela Epure, Şef Unitate de Implementare în cadrul aceleiaşi direcţii, Radu Andronic, fost Director General – adjunct Proiecte cu finanţare externă şi Florina Ghizolu, Şef serviciu în cadrul Direcţiei Technice.

Comisia de disciplină va analiza cele sesizate de Directorul General, Narcis Neaga, urmând a se aplica sancţiunile corespunzătoare, în funcţie de gradul de vinovăţie al fiecăruia din cei verificaţi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata