Breaking news

Circulaţia tramvaielor liniei 41, blocată temporar pe ambele sensuri din cauza unui accident rutier

loading...

Din cauza unei camionete care a pătruns pe linia ferată, circulaţia tramvaielor liniei 41 din Bucureşti a fost blocată temporar pe ambele sensuri, în zona Parcului Regina Maria.

tramvaie ciocnite bucurestiAccidentul s-a produs miercuri seară în jurul orei 19.30, pe strada Turda, pe sensul de mers către Piața Presei, după ce şoferul unei camionete ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat cu vehiculul pe şine, dărâmând parapeţii de protecţie.

La scurt timp după producerea accidentului rutier, la fața locului au ajuns poliţişti de la Rutieră şi echipaje de descarcerare şi de prim ajutor. În camionetă se afla doar şoferul, care nu ar fi fost rănit grav.

Din cauza camionetei, circulaţia tramvaielor liniei 41 din Bucureşti, blocată temporar pe ambele sensuri, în zona Parcului Regina Maria.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu a declarat că autoutilitara a fost ridicată de pe şine cu un utilaj. Iar în jurul orei 19.40, a fost reluată circulaţia tramvaielor pe sensul spre Piaţa Presei, iar la 19.55, şi pe sensul celălalt.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata