Breaking news

Circulaţia feroviară, închisă între Braşov şi Predeal din copacilor căzuți pe șine

loading...

Circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal a fost închisă timp de șase ore, pentru eliberarea gabaritului căii ferate de copacii căzuţi pe calea ferată între staţiile Dârste – Timişu de Sus (firul II) şi Timişu de Sus – Predeal (firul II, firul I fiind închis pentru lucrări de reabilitare).

tren cfr zapada

Circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal a fost reluată începând cu ora 19.00, după ce echipele feroviare au intervenit pentru tăierea şi îndepărtarea celor 9 copaci căzuţi pe linia de contact şi în gabaritul căii ferate, între staţiile Dârste – Timişu de Sus – Predeal (firul I).

7 trenuri de călători care au staţionat în gările Braşov şi Predeal şi-au reluat circulaţia în condiţii de siguranţă. Întârzierile totale înregistrate în graficul de circulaţie a celor 7 trenuri sunt de 1.100 de minute.

Echipele feroviare au intervenit si pentru îndepărtarea copacilor căzuţi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în gabaritul căii ferate între staţiile Crivina – Periş, Chiajna – Grădinari şi la intrare în staţia Grădinari.

Trenul IR 1645 care circula în relaţia Bucureşti Nord – Tg Mureş a staţionat în gara Predeal de la ora 13.25.

Traficul feroviar pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă se desfăşoară în continuare în condiţii de ploi abundente, ninsoare şi vânt puternic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata