Breaking news

Cinci trenuri blocate din cauza unui tir care a pătruns pe calea ferată la Iacobeni

loading...

Un TIR plin cu marfă s-a răsturnat luni seară, în jurul orei 19.00, pe calea ferată în zona localității Iacobeni, provocând astfel blocarea pe linia ferată a cinci trenuri.

tir pe calea ferataDin cauza tirului ajuns accidentat pe calea ferată, trenul de pasageri InterRegio 1765 care circula pe ruta Iași – Timișoara, a stat în câmp aproape trei ore.

Trenul InterRegio 1765, Iași – Timișoara, a staționat între orele 19.30 – 21h56 în zona localității Iacobeni din cauza unui tir intrat în gabaritul căii ferate. Angajaţii companiei de infrastructură – CNCF CFR SA – au intervenit cu o macara pentru eliberarea liniei în vederea reluării circulației trenurilor în condiții de siguranță. Personalul feroviar a informat în permanență pasagerii cu privire evoluția situației și, de asemenea, a oferit asistență acestora în vederea direcționării către trenurile potrivite în funcție de legăturile pe care le aveau către destinația de călătorie”, se arată în comunicatul CFR Călători, remis exclusivNEWS.ro.

Alte patru trenuri au staționat pe calea ferată între staţiile Vatra Dornei şi Iacobeni.

Echipele de intervenție de la fața locului au decis să rupă efectiv TIR-ul în bucăţi pentru a reuşi să-l îndepărteze de pe calea ferată.  Circulaţia feroviară a fost reluată în jurul orei 22.40.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata