Breaking news

Explozie bloc locuințe din Fieni. Cinci persoane au ajuns la spital

loading...

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite vineri dimineață, în urma producerii unei explozii într-un bloc de locuințe din orașul Fieni, din județul Dâmbovița.

explozie apartament resitaDouă apartamente au fost avariate, și cinci persoane au ajuns la spital, după ce vineri dimineaţă, o explozie s-a produs într-un bloc din oraşul Fieni.

Doi dintre răniţi vor fi preluaţi de elicoptere SMURD şi transportaţi la spitale din Bucureşti, la ora transmiterii acestei ştiri incendiul care a urmat exploziei fiind stins.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, cele două persoane preluate de aparatele de zbor sunt un bărbat în comă şi o femeie cu arsuri.

În prima fază, a fost anunţată o explozie fără incendiu, iar la faţa locului am constatat că acoperişul blocului a luat foc. Suntem la locul exploziei cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o scară pentru intervenţie la înălţime, două ambulanţe SMURD şi două ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Persoanele rănite erau în cele două apartamente avariate. Se pare că explozia ar fi fost totuşi în apartamentul de la etajul al patrulea şi ulterior locuinţa de la etajul al treilea a fost avariată. Se lucrează, în acest moment, pentru înlăturarea elementelor de construcţie dislocate în urma deflagraţiei, fiind un bloc construit din plăci„, a declarat şeful ISU Dâmboviţa, colonel Emil Pietreanu.

Autorităţile locale urmează să stabilească dacă locatarii vor mai putea sta pe scara blocului afectată de incendiu şi explozie.

Primarul oraşului Fieni, Adriean Budoiu, a declarat că mai multe apartamente din bloc sunt distruse, iar fetiţa de 12 ani, care a fost rănită a fost surprinsă în pat de bucăţi de planşeu care au căzut peste ea.

Din primele date a reieşit că explozia s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze, cinci persoane, între care un copil, fiind rănite.

Explozia de la Fieni vine la trei zile după cea produsă într-un bloc de locuințe din Reșița, când mai multe apartamente au fost distruse, trei persoane au fost rănite iar una a decedat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata