Breaking news

Cinci persoane au murit într-un accident rutier produs în Cernavodă

loading...

Tragedie de proporții, produsă duminică seară la Cernavodă. Cinci persoane au murit, după ce autoturismul în care se aflau și care circula pe DN 22C a rupt parapetul unui pod și a căzut în apă în afara localității Cernavodă.

accident cernavodaAccidentul s-a produs pe drumul către localitatea Ștefan cel Mare, în zona unei stații de pompare. Adâncimea canalului de aducțiune, în acea zonă, este de 5 – 6 metri.

Echipaje ale ISU Dobrogea, Poliţiei Rutiere şi SMURD au ajuns de urgenţă la  Cernavodă unde un apel la 112 a semnalat prăbuşirea unei maşini de teren în apele Canalului Dunăre Marea Neagră.

Un echipaj de scafandri a ajuns la fața locului. După ce au căutat autoturismul timp de aproape o oră, ei au reușit să îl găsească.

În autoturismul de teren au fost descoperite cinci persoane: doi bărbați, o femeie și doi copii. Din nefericire, niciuna dintre persoanele găsite de scafandri nu a supraviețuit accidentului.

Echipele de intervenție au reușit să scoată autoturismul din apă, cu ajutorul unei macarale.

Rudele persoanelor decedate au declarat polițiștilor că în mașină s-ar mai fi aflat și un băiat de 9 ani, pe care însă pompierii nu l-au găsit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata