Breaking news

Cinci persoane au murit într-un accident produs pe Valea Oltului, în care a fost implicat și Grasu XXL

loading...

Carnagiu pe Valea Oltului, sâmbătă noapte, soldat cu moartea a cinci persoane. Accidentul rutier s-a produs pe drumul național care leagă Pitești de Sibiu (DN 7), iar în carambol a fost implicată și mașina în care se afla cântărețul de hip-hop Grasu XXL.

accident grasu xxlAccidentul rutier, soldat cu cinci morți și trei răniți, s-a produs într-o curbă pe DN7, Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 190-480 de metri, în zona localităţii vâlcene Călimăneşti, din cauza vitezei.

Șoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, autoturismul a ajuns perpendicular pe axului drumului şi a fost lovită în plin de un micorbuz care circula de la Sibiu înspre Râmnicu Vâlcea.

Conducătorul auto nu a adapta viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul, a pătruns pe sens opus, unde a fost lovit de autoduba transporter care circula din direcţia Sibiu-Râmnicu Vâlcea”, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Vâlcea, Florian Ioniţă.

Din microbuz au fost rănite trei persoane, printre care şi rapperul Dragoş Nechifor, zis Grasu XXL.

Cinci persoane au murit, iar alte trei, care se aflau în microbuz, printre care şi rapperul Grasu XXL, au ajuns la spital în stare gravă.

Cei de la descarcerarea s-au chinuit peste 20 de minute să scoată victimele din maşina făcută zob.

Cele trei victime transportate la Spitalul judeţean Vâlcea au fracturi de membre şi răni la nivelul toracelui şi capului. Sunt în afara oricărui pericol, dar au nevoie de îngrijiri medicale.

Rapperul Grasu XXL. Acesta a concertat sambata de la ora 18 in Piata Revolutiei din Baia Mare pe scena amenajata la concursul “Burn the Streets”.

Victimele, cu vârste între 16 ani şi 27 de ani se întorceau de la o petrecere din Râmnicu Vâlcea.

Circulaţia a fost întreruptă timp de două ore şi un sfert din cauza accidentului rutier produs în jurul orei 0:45.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata