Breaking news

Cinci ani de exclusivNEWS.ro în România

loading...
0 6

exclusivNEWS.ro împlinește azi, 30 decembrie, cinci ani de la lansare. Site-ul de știri naționale și internaționale a fost citit în 2014 de peste un milion de vizitatori unici.

5 ani exclusivnewsAzi se împlinesc cinci ani de când site-ul de știri exclusivNEWS.ro a fost lansat pe internet. Site-ul de știri a pornit ca un portal online de știri,sută la sută independent și a reușit să se mențină la fel de independent și imparțial în cei cinci ani de existență.

An de an, numărul vizitatorilor care au citit știri pe exclusivNEWS.ro, a crescut simțitor, astfel că în 2014 am reușit să trecem de fabuloasa sumă de un milion de vizitatori unici. Lucru care demonstrează faptul că românii apreciază munca redactorilor, reporterilor, editorilor, fotoreporterilor și colaboratorilor exclusivNEWS.ro.

În cinci ani de existență, exclusivNEWS.ro a lansat în mediul online peste 27.000 de știri. Și o parte însemnată din cele 27,000 de știri, au fost preluate de publicații și televiziuni celebre din România și nu numai.

Până în prezent, știrile exclusivNEWS.ro au fost preluate de ziare naționale precum Adevărul, Național, Libertatea, Click, Ghimpele, Gazeta Sporturilor, televiziuni de știri precum: Realitatea TV, Antena 3, România TV. Cât și de site-uri și agenții de știri precum: HotNews, antena3.ro, realitatea.net, rtv.net, gandul.info, cancan.ro, dcnews.ro, ziarulring.ro, reportervirtual.ro, paginademedia.ro, radardemedia.ro, ciao.ro, actualmm.ro, dejeanul.ro, ilovebraila.ro, citynews.ro, sau radiouri precum Radio Moldova Chișinău, Hello Radio, Radio Sibiu sau Heart Radio.

Pe lângă informarea zilnică, exclusivNEWS.ro și-a propus și a realizat să promoveze succesele românilor pe plan internațional cât și să promoveze tinerii talentați indiferent de domeniul de activitate.

Laurian MantaMihai ȘucatăMihai RaduDragoș PopaMarius CopilPatrick CiorcilăSorin TalpoșiPetrică Bordinc Radu Tudor Gabriel Cindea,  Diana Bart, sunt doar o parte dintre tinerii talentați promovați în ultimul an de exclusivNEWS.ro.

În cei patru ani de existență, exclusivNEWS.ro a reușit să realizeze interviuri exclusive cu Nadia ComăneciIlie NăstaseStela PopescuMarian DrăgulescuAndreea MarinAndreea UlmeanuElisabeta LipăAndreea RăducanCătălina PonorLarisa IordacheOctavian BelluGabriela Szabo, și lista poate continua.

exclusivNEWS.ro a înregistrat pe 13 noiembrie 2014, cel mai mare trafic, din întreaga existență a site-ului de știri naționale și internaționale. Potrivit Google Analytics: 61.210 vizitatori unici, 63.369 de vizite și 77.053 de pagini vizualizate.

Nici nu am apucat să ne bucurăm bine de recordul de trafic înregistrat pe 13 noiembrie, căci vizitatorii au dat năvală și pe 14 noiembrie, când traficul a fost mai mult decât dublu față de ziua precedentă.

Astfel, potrivit datelor oficiale prezentate de Google Analytics, pe data de 14 noiembrie 2014, excluisvNEWS.ro a fost vizitat de 126.148 de persoane, care împreună au efectuat 131.806 de vizite și au vizualizat 157.590 de pagini.

 exclusivNEWS.ro mulțumește tuturor celor care au citit știri în cei cinci ani de când există în mediul online și redacția de știri a site-ului promite să muncească 24 din 24 pentru a oferi în cel mai scurt timp cele mai bune și interesante știri de pe mapamond. Vă invităm să ne citiți și în 2015 și de ce nu, să ne furnizați chiar voi ponturi și subiecte de știri care să facă vâlvă pe internet.

exclusivNEWS.ro, un șite de știri exclusiv pe gustul tău!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata