Breaking news

CFR-iștii, angajații Metrorex și minerii amenință Guvernul cu greva generală

loading...

După mămici, tătici, bunici, studenți și profesori a venit rândul angajaților CFR, Metrorex și Tarom să amenințe că vor paraliza traficul feroviar, local și aerian.Minerii amenință că vin după 20 de ani iar în București să dea jos Guvernul.

metrou_grevaSindicaliştii vor să blocheze, în aceeaşi zi, trenurile, metrourile, autobuzele, tramvaiele şi avioanele. Nemulţumiţi de reducerile salariale anunţate de guvern, sindicaliştii din CFR, Metrorex, RATB şi Tarom ameninţă că vor intra simultan în grevă, alăturându-se tututor celorlalte cateogorii de bugetari.

Sindicaliştii din transporturi pregătesc o “premieră neagră” în istoria postdecembristă a României, şi anume ziua în care toţi vor fi în grevă. Decizia îi va afecta, în principal, pe bucureşteni

Bugetarii din toate domeniile vor picheta sediile Guvernului şi Administraţiei Prezidenţiale şi ameninţă că miercuri vor da “finala decisivă” printr-un miting de amploare cu 40.000 de participanţi. De la funcţionarii din puşcării până la mămici, toţi cei afectaţi de măsura de reducere a salariilor şi a pensiilor ies în stradă în fiecare zi şi cer demisia aleşilor. Şi minerii din Valea Jiului ar putea veni la mitingul de miercuri, şi ei fiind nemulţumiţi de reducerile salariale anunţate de Guvern.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata