Breaking news

Cel mai mare site de anunțuri de meditații din România, se relansează

loading...

La șase ani de la lansarea pe piața online din România, site-ul anunțuri-meditații.ro se relansează pentru a oferi elevilor și profesorilor cea mai completă platformă de anunțuri gratuite pentru meditații.

anunturi de meditatiiLansat în 2007 din dorința de a oferi posibilitatea elevilor de a-și găsi meditatori dar și a profesorilor de a-și rotunji veniturile prin găsirea de noi elevi pe care să-i mediteze, anunturi-meditatii.ro este în prezent numărul unu în România pe nișa meditațiilor.

”Site-ul a fost creat în 2007. Pe vremea aceea exista un singur site de meditatii. Ideea cu site-ul mi-a venit din facultate, pe când ofeream meditații la matematică. Atunci nu știam să fac site-uri. Însă după ce mi-am adăugat și eu anunțul pe site-ul respectiv, mi-am dat seama că mai sunt câteva mii de anunțuri ca ale mele și sunt șanse mici să fiu contactat de vreun elev. Așa mi-a venit ideea să creez propriul site cu anunțuri și mă gândeam că în felul ăsta, anunțul meu o să apară primul și o să mă contacteze mai mulți oameni”, a declarat George Ilie, proprietarul anunturi-meditatii.ro, pentru exclusivNEWS.ro.

Creat pentru a-și promova propriul anunț, site-ul a devenit în scurt timp cea mai mare platformă online de anunțuri pentru meditații. Azi, site-ul se relansează, oferind mult mai multe opțiuni de postare a anunțului și de căutare a cestora.

Scopul site-ului este de a promova și de a aduce un venit suplimentar profesorilor din România și este complet gratuit. Începând de azi, odată cu relansarea noii platforme, site-ul oferă 10 filtre pe anunțuri pentru a ușura găsirea meditatorului ideal, profesori, anunțuri cu poză, nivel elev, locație meditații, preț ședință, durată ședință, experiență meditator, vârstă meditator și gen meditator”, a mai declarat George Ilie.

La această oră, pe site sunt peste 7700 de conturi de meditatori și peste 8900 de anunțuri. Meditatorii sunt de la studenți și educatoare până la profesori universitari și doctori. Meditatorii pot oferi meditații la 58 de materii posibile precum  limba română, matematică, engleză, franceză, germană, biologie, fizică, chimie, anatomie etc.

Odată cu relansarea platformei de anunțuri meditații, numărul posturilor și al vizitatorilor este estimat a se duba în următoarele 60 de zile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata