Breaking news

Cei șapte violatori din Vaslui au primit pedepse mai mari la apel. În total, 54 de ani de pușcărie

loading...

Curtea de Apel Iași a majorat pedepsele celor șapte violatori din Vaslui care în 2014 au batjocorit o fată pe un câmp din localitatea Văleni. Cei șapte tineri vor sta împreună după gratii, 54 de ani.

7 violatori vasluiAu făcut apel la decizia Judecătoriei Vaslui sperând că li se vor reduce pedepsele dar s-au înșelat. Cei șapte violatori din Vaslui au primit pedepse mult mai aspre din partea Curții de Apel Iași.

Instanța a dispus miercuri 11 noiembrie 2015, majorarea pedepselor dispuse de Judecătoria Vaslui în cazul celor şapte violatori.

Drept urmare, fiecare inculpat a primit o pedeapsă mai mare în cazul infracţiunii de viol în formă agravantă, ei fiind condamnaţi şi pentru lipsire de liberate în mod ilegal.

Cea mai mare pedeapsă a primit-o Silviu Burada, acesta urmând să execute 10 ani de închisoare, după ce instanţa a majorat pedeapsa pentru viol de la 7 ani de închisoare la 8 ani şi 8 luni închisoare, aplicând un spor de 1 an şi 4 luni.

În cazul lui Paul Andrei Burlacu, instanţa a majorat pedeapsa pentru viol de la 6 ani la 7 ani şi 8 luni închisoare, iar acesta va execută în final 8 ani şi 8 luni, după aplicarea sporului de 1 an.

Petrică Ionuţ Bolboceanu a primit o pedeapsa pentru viol de 7 ani şi 6 luni închisoare, această fiind crescută de la 6 ani. Cu sporul de 1 an, acesta a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare.

Iată pedepsele dispuse de Curtea de Apel Iaşi în cazul celor șapte violatori:
Burada Ovidiu Silviu: 10 ani închisoare
Burlacu Paul Andrei: 8 ani şi 8 luni închisoare
Bolboceanu Petrică Ionuţ: 8 ani şi 6 luni închisoare
Avadanei Silviu: 8 ani închisoare
Boicu Ionuţ Bogdan: 6 ani şi 6 luni închisoare
Rotaru Alin Dumitru: 6 ani şi 4 luni închisoare
Surleac Ioan: 6 ani închisoare

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata