Breaking news

Ce inseamna sa fii printre cei mai buni soferi de camioane DAF

loading...

Dupa ce a obtinut titlul de International Truck of the Year 2018 cu noile modele DAF CF si XF, compania producatoare de camioane DAF organizeaza o noua competitie, destinata de aceasta data soferilor de camioane DAF dar si a altor marci.

Aflata la a doua editie, competitia pentru cel mai bun sofer de transport eficient se desfasoara la inceputul lui 2018 si ii invita pe soferi sa se inscrie sau sa nominalizeze alt sofer. Procesul de inscriere consta intr-un chestionar online care cuprinde subiecte legate de camioane si transport, pentru ca apoi sa ramana o lista scurta cu 20 de soferi selectati pentru a participa la concurs.

Competitia are loc in Regatul Unit al Marii Britanii iar 20 dintre cei mai buni soferi ai tarii si nu numai vor fi supusi unei serii de provocari riguroase timp de  doua zile pe terenul de demonstratii de la Millbrook din 19 si 20 mai. Soferul castigator va avea titlul de Soferul Campion DAF in Eficienta Transportului.

Acesti 20 de finalisti vor demonstra ce inseamna sa fii cel mai bun sofer de camion DAF. Ei vor participa la o serie de evaluari practice si bazate pe cunostinte, centrate in jurul unui eveniment live de doua zile ce va avea loc la Millbrook Proving Ground din Bedfordshire, in luna mai a acestui an. Castigatorul va urca pe podium ca si succesor al lui Paul Barlow, cel care a luat premiul cel mare in 2016.

Vorbind despre victoria sa, Barlow a spus: “Stiam ca va fi greu, dar nu m-am asteptat ca aceasta competitie sa fie atat de cuprinzatoare – fiecare aspect al slujbei mele a intrat sub lupa juriului. Organizatorii companiei DAF Trucks nu au glumit atunci cand au spus ca vor sa gaseasca soferul complet si cel mai bun din toate punctele de vedere.

Compania DAF Trucks demonstreaza inca o data standardele sale ridicate pe care le aplica atat camioanelor de vanzare  pe care le produce, cat si personalului si colaboratorilor. Din aceasta perspectiva, concurentii trebuie sa demonstreze excelenta in: stilul de conducere, performanta si eficienta in operarea diferitelor dimensiuni de camioane si conditii de condus; cunostinte rutiere, legislatie si cod rutier; cunoasterea autovehiculelor, raportarea defectiunilor si verificarile ce trebuie facute inainte de utilizare.

Desi competitia are loc in Marea Britanie, ea este deschisa oricarui conducator auto care detine un carnet de conducere curat pentru grupele C + E, un card de sofer si un certificat de sofer pentru competenta profesionala (Driver CPC).

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata