Breaking news

Senatorul PSD, Cătălin Voicu, la DNA

loading...

Senatorul PSD, Cătălin Voicu, anchetat deja pentru trafic de influenţă, a fost astăzi la DNA, unde i s-au adus noi acuzaţii, informează realitatea.net.

vociuPotrivit unor surse judiciare citate de NewsIn, Voicu ar fi venit astăzi la DNA pentru a lua cunoştinţă de noile învinuiri aduse de procuri, care ar extinde urmărirea penală în cazul său.

Senatorul PSD este anchetat deja de procurorii DNA pentru trafic de influenţă într-un dosar în care apar nume importante din politică, justiţie şi mediul de afaceri. Voicu şi-ar fi folosit influenţa printre magistraţi în favoarea mai multor oameni de afaceri, printre care şi Costel Căşuneanu, care a fost ieri la DNA pentru declaraţii.

Costel Căşuneanu este acuzat că, în august 2009, i-ar fi cerut, anul trecut, senatorului PSD Cătălin Voicu să intervină pe lângă judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a obţine o hotărâre favorabilă privind un litigiu comercial dintre SC PA&CO Internaţional SRL Bacău (firma la care Căşuneanu este asociat – n.r.) şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionle din România (CNADNR).

Senatorul Cătălin Voicu ar fi  fost de acord şi, în schimbul intervenţiilor sale, ar fi pretins şi ar fi primit de la Costel Căşuneanu 200.000 de euro, folosind în discuţiile purtate termenul de “împrumut”, pentru a disimula fapta de corupţie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata