Breaking news

Căşuneanu, în vizită la DNA

loading...

Omul de afaceri, Costel Căşuneanu s-a prezentat, azi dimineaţă, la sediul DNA, fiind citat de procuri în dosarul în este acuzat, alături de senatorul Cătălin Voicu, de fapte de corupţie, anunţă Mediafax.

BASESCU - BERCEANU - FIRME DE CONSTRUCTIICăşuneanu s-a prezentat, în această dimineaţă, la DNA, însoţit de avocaţii săi, pentru a i se aduce la cunoştinţă noi infracţiuni în dosarul senatorului Cătălin Voicu, în baza cărora procurorii vor extinde urmărirea penală pe numele său.

Căşuneanu are calitatea de învinuit, după ce şeful DNA a infirmat soluţia procurorului de caz, prin care omul de afaceri devenise inculpat în acest dosar, scrie realitatea.net, citând surse judiciare  ale NewsIn.

Costel Căşuneanu este acuzat că, în august 2009, i-ar fi cerut, anul trecut, senatorului PSD Cătălin Voicu să intervină pe lângă judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a obţine o hotărâre favorabilă privind un litigiu comercial dintre SC PA&CO Internaţional SRL Bacău (firma la care Căşuneanu este asociat – n.r.) şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionle din România (CNADNR).

Senatorul Cătălin Voicu ar fi  fost de acord şi, în schimbul intervenţiilor sale, ar fi pretins şi ar fi primit de la Costel Căşuneanu 200.000 de euro, folosind în discuţiile purtate termenul de “împrumut”, pentru a disimula fapta de corupţie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata