Breaking news

Casă de schimb valutar şi amanet din Arad a fost jefuită

loading...

Joi seară, o casă de schimb valutar şi amanet din Arad a fost jefuită de un bărbat înarmat cu un cuţit  a ameninţat-o pe casiera care se pregătea să arunce gunoiul şi să închidă unitatea. Agresorul a reușit să fure aproximativ 11.000 de lei şi două telefoane mobile.

amanet_aur22_343683415Jaful a avut loc joi seară, în jurul orei 22.00, după închiderea casei de amanet şi schimb valutar casiera ieşind în stradă să arunce gunoiul, moment în care a fost atacată de un bărbat care purta o şapcă pe cap şi era înarmat cu un cuţit, conform Mediafax. Agresorul a intrat cu forţa în magazin şi i-a pus cuţitul la gâtul angajatei, cerând banii din casă.

Conform reprezentanţilor casei de schimb valutar şi amanet, angajata a apăsat imediat butonul de panică, însă bărbătul a reuşit să extragă de pe tejgheaua casieriei două telefoane mobile şi să ia din casa de bani, care era deschisă, aproximativ 11.000 de lei.

Reprezentanţii magazinului au mai declarat că agenţii firmei de pază au ajuns într-un minut la faţa locului şi au plecat în urmărirea bărbatului pe străzile din centrul Aradului, însă suspectul a reuşit să fugă.

Bărbatul şi-a pierdut însă pe drum şapca, care a fost recuperată şi predată anchetatorilor. Surse din rândul poliţiştilor aflaţi la faţa locului au declarat că au fost ridicate imagini de la patronul magazinului, acesta având un sistem de monitorizare video a unităţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata