Breaking news

Capra cu trei iezi pe iPhone

loading...

”Amintiri din copilărie”, “Capra cu trei iezi” sau “Harap Alb” sunt doar câteva dintre poveștile românești care sunt disponibile începand de astăzi și pe iPhone, prin noua aplicație lansată de GraFX. Ilustrațiile sunt oferite de Studioul de diafilme și diapozitive Ion Creangă din București.

iphone_tifetz_01150918Colecția cuprinde un total de șaizsprezece cărți electronice în limba română care au ca subiect cele mai cunoscute povești românești, descărcabile direct din Apple Store.

“Oriunde s-ar afla, în mașină sau acasă, ebook-urile pot fi vizualizate/citite permanent de către copii în timp ce tu, că părinte ești la volan sau prin casă. În plus, datorită formatului electronic, cărțile sunt mult mai ușor de transportat și păstrat” a declarat Valics Lehel, CEO GraFX.

Alte titluri disponibile în colecție sunt “Făt frumos din lacrimă”, “Pupăza din tei”, “Isprăvile lui Păcală – Fuga”, “Bănuțul”, “Dumbrava minunată”, “Prâslea cel voinic”, “Povestea unui măr”, “Fata babei și fata moșneagului”, “Căsuța din pădure”, “Meșterul Manole”, “Fram, ursul polar”, “Stejarul din Borzești”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata