Breaking news

Capitala, paralizată de ploi

loading...

Mai multe tramvaie sunt blocate pe traseu din cauza inundării liniilor,  iar liniile 226 şi 139 au fost deviate din cauza bălţilor şi a maşinilor parcate neregulamentar, anunţă Mediafax.

intesectiiDupă ninsoarea abundentă din ultimele zile, Bucureştiul este acum acoperit de apă. Ploaia căzută în ultimele ore şi zăpada care a început să se topească formează bălţi imense, din cauza cărora traficul se desfăşoară cu mare dificultate şi mai multe intersecţii sunt blocate.

Liniile 226 şi 139 au fost deviate în această dimineaţă, din cauza bălţilor create pe carosabil şi a maşinilor parcate neregulamentar. Astfel, ambele autobuze ocolesc strada Mărgeanului: linia 139 circulă deocamdată pe strada Petre Ispirescu, iar 226, pe Şoseaua Antiaeriană.

Nici tramvaiele 24 şi 45 nu circulă pe traseul obişnuit, ele nu ajung la Gara de Nord, fiind deviate pe Vasile Pârvan, pentru că există o acumulare de apă la intesecţia Griviţa cu Buzeşti. Şi tramvaiele din Calea Ferentari, 8 şi 23, sunt deviate pe şoseaua Giurgiului din acelaşi motiv.

Tramvaiul 5, care face legătura între Piaţa Obor şi Pasajul Aviaţiei, este blocat deasemenea din cauza unui surplus de apă de pe şoseaua Fabrica de Glucoză. Alte cinci garnituri de pe această rută au fost blocate mai bine de o oră, tot în zona Fabrica de Glucoză, pe bulevardul Barbu Văcărescu.

În acest moment, 17 intersecţii importante din Bucureşti sunt inundate: Calea Dudeşti-Poşta Vitan, Bd. Eroilor-Bd. Eroilor Sanitari, zona Pescăruş, Sf. vineri-Bd. Coposu, Bd. Cantemir-Bd. mărăşeşti, Piaţa Coşbuc, Şos. Barbu Văcărescu-Bd. Lacul Tei, Bd. Regina Maria-Bd. Unirii, Şos. Colentina-str. D-na Ghica, Piaţa Romană, podul de la Operetă, Podul Eroilor, Bd. Aviatorilor-str. Modrogan, Podul Băneasa, Piaţa Kogălniceanu, Dristor-Camil Ressu şi Camil Ressu-str. Liviu Rebreanu.

Meteorologii au anunţat în această dimineaţă că Bucureştiul a ieşit de sub atenţionarea cod galben de precipitaţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata