Breaking news

Camelia Voiculescu, urmărită penal de DNA pentru șantaj la adresa administratorului RCS&RDS

loading...

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu și proprietara trustului Intact, este urmărită penal în dosarul de șantaj al lui Sorin Alexandrescu la adresa administratorului RDS&RCS, Ioan Bendei.

camelia voiculescu - dnaCamelia Voiculescu și Sorin Alexandrescu au fost audiați joi la DNA, în dosarul de șantaj. După audieri, procurorii DNA i-au adus la cunoștință, fiicei lui Voiculescu că s-a început urmărirea penală și pe numele ei.

Din probatoriul administrat până în prezent, a reieșit că inculpatul Alexandrescu George Sorin a purtat, în mod constant, discuții pe marginea întâlnirilor avute cu partea vătămată, atât înainte cât și după finalizarea acestora, cu învinuita Voiculescu Camelia-Rodica, reieșind că acesta din urmă avea cunoștință de actele materiale întreprinse de inculpat, sprijinindu-l constant în acest sens”, se precizează în comunicatul de presă al DNA.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Camelia Voiculescu spune că: Este o luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui meu, care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim. Îi asigur pe toţi telespectatorii şi pe cei care cred în grupul Intact că nu există nici un cap real de acuzare împotriva mea sau a membrilor familiei noastre. Cred că este o anchetă dirijată.

Sorin Alexandrescu este acuzat de procurori de faptul că l-ar fi șantajat pe Ioan Bendei cu dezvăluirea contractului încheiat de RCS&RDS cu o firmă a lui Mitică Dragomir, prin care șeful Ligii ar fi primit mită mascată în valoare de 3,5 milioane de euro.

Pe 6 iunie, Sorin Alexandrescu, directorul Antena 1, a fost pus în libertate de Tribunalul București, în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA, de șantajarea administratorului RCS&RSS, Ioan Bendei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata