Breaking news

Camelia Voiculescu, călcată de hoți la trei zile după ce DNA i-a deschis dosar penal pentru șantaj

loading...

Casa Cameliei Voiculescu de pe Şoseaua Kiseleff, din Capitală, a fost spartă. Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când preşedinta Intact Group era plecată în concediu.

camelia voiculescu - intactCamelia Voiculescu, fiica cea mare a lui Dan Voiculescu a fost călcată de hoți. Vizita neașteptată a hoților, chiar în lipsa Cameliei vine la trei zile după ce procurorii DNA au început urmărirea penală a acesteia pentru complicitate la șantaj.

Potrivit declarațiilor avocatului Cameliei Voiculescu, Gheorghiță Mateuț, hoții nu au furat nimic din casă și nici nu au lăsat vreo amprentă în locuință.

Ceea ce este surprinzător și este absolut inexplicabil este că din locuință nu au dispărut niciun fel de bunuri. Mai este fără explicație și împrejurarea că nu s-a găsit în apartament nicio amprentă, nici măcar cea a doamnei Voiculescu”, a spus Gheorghe Mateuţ.

Semn că cei care au pătruns în casă sunt profesioniști și că nu au ajuns întâmplător în locuința Cameliei Voiculescu cu gândul unui jaf. Probabil ”hoții” profesioniști au venit să caute documente compromițătoare cu care să o șantajeze pe ea sau pe tatăl ei. Așa se explică faptul că nu au fost văzuți de nimeni, că nu au furat nimic și că au șters toate urmele, inclusiv amprentele Cameliei Voiculescu.

Locuinţa Cameliei ar fi fost spartă între 11 şi 13 iulie, când aceasta era plecată.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru tentativă de furt. Iar Camelia Voiculescu a apelat la o firmă pentru amplasarea unei camere video în fața apartamentului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata