Breaking news

Câinele care a ucis copilul de 4 ani, aparține Primăriei lui Onțanu

loading...

Strigător la cer. Câinele criminal care i-a luat viața copilului de patru ani din București, la marginea Parcului Tei, aparține Primăriei Sectorului 2 condusă de Neculai Onțanu.

ontanu caine ucigasLuni, după ce Ionuț Anghel a fost ucis de maidanezi, hingherii de la ASPA au capturat din curtea unde s-a produs tragedia, șapte câini.

Dintre aceștia trei aparțin Primăriei Sector 2. Informația a fost furnizată miercuri seară de Mihai Gâdea în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Mihai Gâdea a precizat că surse din apropierea anchetatorilor au precizat faptul că acești câini au mai fost ridicați din aceeași curte în anul 2009, în urma unor reclamații, pentru că maidanezii erau extrem de agresivi. Și că după câteva zile, câinii au fost lăsați din nou în libertate.

Ionuț Anghel a fost ucis de cei șapte câini capturați de ASPA, exact în curtea firmei SC Tei SRL, care are în administrare terenul de pe strada Tuzla, din apropierea Parcului Tei.

Luni, după tragicul incident, Primăria Sector 2 a emis un comunicat de presă în care precizează faptul că moartea copilului s-a produs pe domeniul privat și că ei nu au niciun fel de responsabilitate.

””Referitor la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa un copil, fiind muşcat de un câine, Primăria sectorului 2 precizează că acest incident a avut loc pe un teren proprietate privată, pe strada Tuzla nr. 50, respectivul teren aparţine SC Laguna Tei SRL, iar incidentul nu a avut loc în Parcul Tei”, a precizat sursa citată”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Sector 2.

Azi, Onțanu a dat dispoziție să fie demiși din funcție șeful Poliției Locale Sector 2 și șefa Direcției de Protecție a Copilului, din sector.

Însă primarul Neculai Onțanu refuză să facă declarații publice despre tragedia produsă în ograda lui.

Potrivit unei statistici prezentată în emisiunea Sinteza Zilei de Adina Anghelescu, privind numărul persoanelor mușcate de câini în București în luna august 2013, sectorul doi conduce detașat cu 148. Urmează sectorul 6 cu 131 de persoane mușcate, 129 în sectorul 3, 100 în sectorul 5, 92 în sectorul 4 și 67 în sectorul 1 al Capitalei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata