Breaking news

Cadavrul unui taximetrist din Sibiu descoperit pe un câmp de lângă Făgăraș

loading...

Un taximetrist din Sibiu, în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost descoperit sâmbătă, 16 februarie, fără suflare în propria sa mașină, la limita dintre județele Sibiu și Brașov.

taxi Polițiștii sibieni au sesizat dispariția unui șofer de taxi din Sibiu, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov: ”Urmare a acestei sesizări, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a declanşat procedurile prevăzute de lege pentru astfel de situaţii şi a transmis datele de identificare ale persoanei dispărute şi a autoturismului tuturor inspectoratelor de poliţie din ţară”.

Un cioban din comuna Recea, în apropiere de localitatea Făgăraș a fost cel care a sesizat autoritățiile cu privire la un autovehicul găsit pe un câmp unde ciobanul mergea de obicei, cu oile la păscut.

Angajații din cadrul firmei de taxi au declarat că șoferul a anunțat cursa spre Făgăraș, fără însă a respecta procedura standard: aceea de a anunța la dispecerat datele de pe cărțile de identitate ale clienților.

Potrivit primelor cercetări se pare că bărbatul a fost înjunghiat, cel mai probabil de cei doi bărbați pe care i-a luat în cursă.

Soferul era pensionar, dar mai făcea si taximetrie pentru a-și îmbunătăți venitul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata