Breaking news

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o geantă ascunsă în portbagajul unei maşini din București

loading...

Un grup de muncitori care lucrau pe o stradă din apropierea Secției 9 Poliție din București, au alertat poliția după ce au simțit un miros de putrefacție care venea dinspre o mașină parcată în zonă și pe care trebuiau să o mute ca să poată continua lucrările.

medicina legalaTimp de două săptămâni de zile, polițiștii bucureșteni au stat cu cadavrul sub nas și nu au ”mirosit” nimic suspect. A fost nevoie ca muncitorii, cu nas mai fin, să simtă mirosul de putrefacție și să alerteze poliția.

La deschiderea portbagajului, polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat, îndesat într-o geantă. Cadavru, aflat într-o stare avansată de putrefacție, ar aparține sirianului de 53 de de ani, Saleh Haj Moustafa, dat dispărut încă din decembrie 2014 de către familie.

Localnicii susțin că mașina Opel, cu număr de Constanța era parcată în zonă de mai bine de două săptămâni. Autoturismul aparţinea SC Perla Majestic, compania i-l oferise spre utilizare, ca urmare a colaborării de lungă durată. Moustafa avea o firmă prin care aproviziona cu mărfuri generale hoteluri şi restaurante. Avea contract şi cu SC Perla Majestic căreia, în timpul verii, îi furniza alimente şi alte materiale necesare celor cinci hoteluri de pe litoral, ale companiei.

Bărbatul ar avea domiciliul în Bucureşti, fiind căsătorit cu o româncă, împreună cu care ar avea o fiică minoră.

Inginer de profesie, bărbatul provenea din Siria, dintr-o familie onorabilă, tatăl fusese procuror iar mama lui, profesoară. Soția sirianului este economist într-un minister, fiind considerată o specialistă în domeniu.
Surse judiciare spun că numele cetăţeanului sirian ar figura, ca suspect,  în mai multe dosare de infracţionalitate economică.  
Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În urma necropsiei se va stabili în ce circumstanțe și-a pierdut viața sirianul. Urmând ca polițiștii și procurorii să stabilească cine l-a îndesat pe sirian în geamantan.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata