Breaking news

Bunica lui Ionuț, copilul ucis de câini: Părinţii sunt mulţumiţi că au scăpat măcar cu unul

loading...

Aurica Anghel, bunica lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi în Parcul Tei din București, continuă să șocheze opinia publică cu declarații halucinante.

bunica lui ionut anghelDupă ce un martor a declarat că bunica copilului ucis stătea pe bancă în parc de vorbă cu alți oameni și consuma bere, o declarație făcută de aceasta la scurt timp după tragedie șochează.

Fratele lui e foarte speriat. Tot zice «Nu sunt de vină eu, nu sunt de vină eu». Părinţii sunt mulţumiţi că au scăpat măcar cu unul… Mi-au zis că nu mi-i mai dau mie, mi-a zis şi băiatul cuvinte grele”, a declarat Aurica Anghel la câteva ore după ce nepotul ei a fost ucis de maidanezi.

Femeia ieșise în parc la plimbare împreună cu cei doi nepoți. Numai că imediat ce au ajuns în Parcul Tei din Sectorul 2 al capitalei, copii au fost lăsați de izbeliște, și astfel aceștia au plecat din parc fără ca bunica să observe.

Tragedia s-a produs la câteva sute de metri de gardul Parcului Tei, unde o haită de câini maidanezi au tăbărât pe Ionuț Anghel și l-au sfâșiat, luându-i viața.

Nenorocirea s-a produs din neglijența bunicii care în loc să își supravegheze pas cu pas nepoții i-a lăsat de izbeliște.

Bunica nu apare pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi amplasate în Parcul Tei din București. Copii sunt înregistrați la ora 9.20 când au intrat în parc și mai apoi la ora 11.36 Andrei, fratele lui Ionuț, este adus de mână, în parc de un bărbat.

În tot acest interval de timp, Aurica Anghel nu apare pe imagini ca plimbându-se prin parc, căutându-și nepoții.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata