Breaking news

Bugetul asigurărilor sociale, promulgat de Băsescu

loading...

Bugetul asigurărilor sociale pe anul 2014 a fost promulgat, luni, de către Președintele României, Traian Băsescu. Astfel că din ianuarie pensiile vor fi indexate cu aproape 4% iar medicii rezidenți vor primi o bursă lunară de 150 de euro.

ponta - basescu - bugetBăsescu aduce o veste bună pensionarilor, medicilor rezidenți și profesorilor debutanți. De la 1 ianuarie le vor crește veniturile, întrucât președintele a promulgat bugetul asigurărilor sociale.

”Așa cum am anunțat, azi am promulgat bugetul asigurărilor sociale.  încă are uşoare rezerve, dar poate nu e rău să aibă o rezervă. Nu a existat în intenția mea să opresc acest buget”, a spus luni seară, Băsescu într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni.

Astfel că de la 1 ianuarie 2014, pensiile vor fi indexate cu 3,76%, medicii rezidenți vor primi lunar 150 de euro, ca bursă, neimpozabilă, iar salariile profesorilor debutanți vor fi majorate cu 10%.

Președintele Băsescu a mai spus că a luat notă de decizia premierului Ponta cu privire la amânarea introducerii accizei la motorină și că acest gest reprezintă un prim pas către dialog.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata