Breaking news

Bugetarii vor avea o vacanță de 12 zile între Crăciun și Revelion

loading...

Guvernul Ponta este darnic cu bugetarii pe care îi trimite într-o vacanță de 12 zile, de la Crăciun și până după Revelion. 

ponta liber bugetariBugetarii au primit un cadou nesperat de la Guvernul Ponta: 12 zile de concediu de odihnă de Crăciun și Revelion, ca să poată petrece în voie și fără stres. Vacanța cu pricina intră în vigoare din 25 decembrie 2013 și se încheie pe 5 ianuarie 2014.

Zilele de 25 și 26 decembrie erau deja zile libere în mod legal, așa că Moș Ponta a decis să le dea și ziua de 27 decembrie, drept cadou. 28 și 29 sunt sâmbăta și duminica, deci tot liber. Chiar dacă ziua de 30 decembrie nu a băgat-o la calcul, Moș Ponta, probabil din grabă, le-a mai dat încă o zi liberă, cea de 31 decembrie.

Întrebarea este cine vine pe 30 la muncă, doar pentru o zi, dacă din 25 este în vacanță? Și cum 1 și 2 ianuarie, iar sunt zile libere, în mod oficial, Ponta oferă ziua de 3 ianuarie, ca și liber pentru bugetari. 4 și 5 cade sâmbăta și duminica, astfel că bugetarii revin la muncă abia pe 6 ianuarie 2014, de Bobotează.

Potrivit prim-ministrului, cele trei zile libere vor fi recuperate în ianuarie 2014, procedura de recuperare va fi decisă în Guvern.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata