Breaking news

Bugetar de lux la 29 de ani cu Aston Martin în garaj

loading...

La doar 29 de ani  Georgia Gabriela Voicu este director al Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor și câștigă atât de bine la stat, încât are în garaj  o bijuterie de mașină un Aston Martin de toată frumusețea.

aston_martinGabriela Voicu a fost numită la conducerea Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor în februarie 2010, prin ordin direct al ministrului Apărării, Gabriel Oprea. În cei 29 de ani de viaţă a reuşit să strângă, conform declaraţiei de avere, ban pe ban, maşini de lux şi vile pe măsură, transmite realitatea.net.

Gabriela Voicu se laudă cu un Aston Martin, un BMW, bijuterii în valoare de 30.000 de euro, iar împreună cu familia are patru apartamente şi alte două case de locuit. În luna aprilie a încasat 2470 lei. O nimica toată în raport cu averea pe care o deţine.

Anterior angajării sale în Ministerul Apărării, Gabriela Voicu a lucrat, în perioada 11.08.2005-31.10.2008, în două firme cu capital privat, în ambele exercitând funcţia de director vânzări, spune ministerul Apărării.

Din 2008 până în decembrie anul trecut nu a mai avut nicio activitate profesională, preferând să se ocupe de copii. Voicu este acţionară la o firmă de pază. Şi nu s-a retras din firmă nici după numirea la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor. Vorbim despre Regent Security SRL Bucureşti. Firmă în care deţine 95% din acţiuni şi care teoretic funcţionează în Sectorul 2, pe strada Aura Buzescu. Teoretic doar, pentru că practic acolo funcţionează o altă firmă cu un nume izbitor de asemănător, Regent security Prahova, şi care, spun reprezentanţii acestei firme, n-are nicio legătură cu doamna Voicu. Interesant este că directorul executiv al Regent security Prahova este acţionar în firma Regent Security Bucureşti, cea a doamnei Voicu. Vorbim despre Silviu Ştefan Bârdan.

loading...
1 Comentariu
  1. claudiu spune

    asa domnule,tara arde de criza,statul se plange ca nu are bani,dar uite unde se duc bani…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata