Breaking news

Bucureşti:91 tamponări în 24 de ore

loading...

Peste 90 de tamponări şi patru accidente rutiere uşoare au avut loc în Capitală, în ultimele 24 de ore, iar 145 de maşini parcate neregulamentar au fost ridicate de pe străzi, anunţă Mediafax.

tamponarePotrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, citată de agenţia de presă, în ultimele 24 de ore au avut loc 91 de tamponări şi patru accidente rutiere, soldate cu şase răniţi uşor.

În această dimineaţă, există câteva probleme în trafic cauzate de mai multe semafoare care nu funcţionează. Ele se găsesc la intersecţiile Bulervadul Timişoara – strada Moineşti, Olteniţei – strada Ion Iriceanu, strada Niţu Vasile – Bulevardul Obregia, Bulevardul Timişoara – strada Braşov, strada Mihai Eminescu – Dorobanţi, Bulevardul Barbu Văcărescu – strada Ceaikovski.

Reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră au precizat că acumulările de apă de pe marile artere de circulaţie s-au retras, dificultăţi în trafic fiind doar pe străzi adiacente.

Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti a înregistrat, joi, numai între orele 7.00 şi 19.00, 77 de tamponări, în condiţiile îngreunării traficului rutier din cauza acumulărilor de apă pe carosabil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata