Breaking news

Bucureșteni terorizați de un bolnav mintal, din cauza nepăsării poliției

loading...

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Sectorul 2 al Capitalei, diagnosticat cu probleme mintale, își terorizează vecinii. Poliția și parchetul se fac că nu văd și au dispus neînceperea urmăririi penale.

masina spartaNeagu George Mihai, în vârstă de 23 de ani, din cauza unor întârzieri în dezvoltarea psihică, are însoţitor permanent, pe bunica lui, nedeplasabilă.  Atunci când părinţii sunt plecaţi la serviciu, tânărul deschide fereastră apartamentului sau şi aruncă diverse obiecte spre trecători.

De la etajul 8, unde locuiește, tânărul aruncă cu borcane cu dulceaţă, castraveţi, cuţite şi alte obiecte pot fi extrem de periculoase pentru cei care s-ar află, în acele momente, în traiectoria lucrurilor azvârlite.

La fel şi pentru autoturismele parcate sau care circulă pe stradă. Femeia de serviciu a blocului 52 din Strada Luncsoara, nr. 52, sector 2 este cel mai adesea vizată deoarece intră în curtea blocului pentru a strânge gunoaie şi devine astfel o ţintă mai facilă pentru Georgică.

Asociaţia de proprietari a blocului, dar şi alţi locatari din imediată vecinătate au sesizat Poliția de la Secția 6, dar aceştia refuză să intervină deoarece “faptele s-au petrecut ziua şi nu au condus la agresarea sau scandalizarea vreunei persoane”!

În ciuda plângerilor depuse la poliție și parchet de către George Dumitrescu – administrator și Florentina Lupu, Președinte al Blocului nr 52 de pe strada Luncșoara Nr 1, din sectorul 2, autoritățile au decis neînceperea urmăririi penale a tânărului.

Părinţii tânărului sunt la fel de nepăsători ca și autoritățile și nu doresc să monteze o plasă la ferestre pentru a nu mai permite copilului să arunce diverse obiecte.

Vineri, tânărul a distrus parbrizul autoturismului din imagine, ţinta lui fiind de fapt o angajată a Societăţii SUPERCOM SĂ care matură în acel moment strada.

Probabil că poliția și parchetul vor ”reacționa” doar în cazul în care tânărul va agresa fizic vreun copil sau bătrân lipsit de apărare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata