BREAKING NEWS | Blocaj la granițele României. Investitorii germani vin masiv în România

loading...

Blocaj la granița de Vest a României din cauza afaceriștilor germani care se înghesuie să vină în țara noastră să facă investiții la auzul veștii că un neamț a devenit Președintele României.

breaking-newsAlegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, cu un vot zdrobitor are un efect neașteptat pentru economia României. Sute de investitori germani au luat cu asalt granițele României, dorind să facă afaceri în țara noastră întrucât au garanția că lucrurile vor merge la fel ca în Germania.

Scrisoarea de garanție semnată de Angela Merkel pentru Klaus Iohannis, i-a convins și mai tare pe nemți, să vină să investească în România.

La auzul veștii că nemții dau năvală în România, precum turcii la Rovine în câmpii, Iohannis a spus că acest lucru i se datorează în totalitate și le-a adresat un mesaj de bun venit.

Veniți, veniți frații mei, investiți și cotropiți România. Faceți din ea a doua Germanie. Vă aștept cu drag să facem din Româna ce am făcut și din Sibiu”, a declarat Klaus Iohannis.

Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat extrem de încântată de faptul că poate veni oricând în România și că nu mai are nevoie de translator când are întrevederi oficiale cu președintele.

Iohannis l-ea transmis afaceriștilor germani că pot investi lejer în România întrucât el va conduce și Guvernul și Parlamentul și că toate frâiele țării vor fi în mâna lui forte de neamț.

Nemții de la Mercedes Benz au pus ochii pe Uzina Dacia de la Mioveni, întrucât vor să lanseze un nou automobil, primul de lux din România, ce va purta numele de Lodgi Benz.

Și pentru ca România să devină o a doua Germanie a Europei, Klaus Iohannis a anunțat că vrea ca teritoriul țării va fi federalizat, împărțit pe landuri. Landul Olteniei, Landul Banadului, Landul Ardealului, Landul Moldovei, Landul Dobrogei, Landul Munteniei și Landul Ținutului Secuiesc cu administrare maghiară de la Budapesta.

Pentru că așa arată România lucrului bine făcut de …Klaus Iohannis!!!

775 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*