Breaking news

Blestemul lui Adrian Iovan a început după ce a ucis un bărbat care i-a pătruns în casă

loading...

Adrian Iovan, cel mai celebru pilot din România, care a decedat luni în accidentul aviatic de la Cluj, a trăit o viață demnă de scenariul unui film de la Hollywood! Viața lui a decurs aproape perfect până în 2005 când a împușcat mortal un om pe care susține că l-ar fi prins la furat.

adrian iovanAdrian Iovan a devenit un pilot extrem de cunoscut după ce s-a căsătorit cu creatoarea de modă, Romanița. Totul a început să se năruie după ce în luna octombrie 2005, Adrian Iovan l-a împușcat mortal pe Bogdan Iancu, după ce l-ar fi prins pe acesta furând din casa pilotului din cartierul Primăverii.

Crima i-a distrus căsnicia, i-a făcut praf imaginea și declinul lui a fost de ne oprit. Deși a fost achitat de instanță și a scăpat de închisoare pentru uciderea hoțului, Adrian Iovan a fost părăsit de Romanița.

După ce a trecut peste divorț și a fost nevoit să-și împartă vila cu Romanția, Adrian Iovan a primit în 2011 o lovitură dură din partea Guvernului Boc. Pensia de 15.000 de lei a fost recalculată și tăiată crunt astfel că pilotul primea doar 1900 lei pe lună, bani insuficienți pentru traiul de zi cu zi, ratele la bancă și pensia alimentară pentru fiul său Albert.

În octomrbrie 2013, Adrian Iovan și-a pierdut tatăl, în vârstă de 87 de ani.

Adrian Iovan a terminat Liceul De aviaţie Aurel Vlaicu. Are la activ peste 16.000 de ore de zbor și a pilotat mai multe tipuri de aeronave precum: IL 18, AN 24, BN 2 şi celebrul Boeing 737.

La vârsta de 26 de ani, Adrian Iovan s-a căsătorit prima dată, iar din căsnicie a rezultat o fiică.

În iunie 2003, Adrian Iovan s-a însurat cu Romanița cu care are un băiat, Albert.

Luni, 20 ianuarie 2014, Adrian Iovan, în vârstă de 55 de ani, pilota avionul care s-a prăbuşit în apropiere de localitatea Beliş, în munţii Apuseni. Din nefericire pilotul a murit în urma tragediei aviatice.

loading...
1 Comentariu
  1. Star Warp spune

    Screw women. Femeile stau langa tine doar la bine si la bani. Cand nu iti mai merge bine, in loc sa te ajute iti dau in cap pentru propriul lor profit. Guvernul mereu a favorizat femeia. De ce sa-mi complic viata cu o femeie fara scrupule si imorala ? MGTOW all the way…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata