Breaking news

Bișnițarii de bilete la meciul Steaua-Chelsea, amendați de jandarmi

loading...

Bișnițarii care fac trafic cu bilete la meciul de fotbal din Europa League, Steaua – Chelsea, au fost amendați de jandarmi și au rămas fără bilete.

bisnitari bilete steauaÎn weekend, Jandarmeria Capitalei a aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 3.000 de lei pentru vânzarea la suprapreţ a mai mult de 70 de bilete la meciuri ale echipei Steaua de pe Național Arena.

În urma descinderilor jandarmilor, șase persoane care se ocupau cu bișnița în jurul Național Arena au fost amendate iar biletele confiscate și înmânate clubului de fotbal Steaua București.

Bișnițarii vindeau la suprapreț bilete la meciul FC Steaua Bucureşti – Gaz Metan Mediaş, care a avut loc sâmbăta trecută, cât și la meciul dintre Steaua Bucureşti şi Chelsea Londra care se va desfăşura, joi, pe Arena Naţională.

Potrivit legii, cumpărarea în scop de revânzare a biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei.

Bișnițarii au cumpărat masiv biletele vândute online pentru meciul Stelei cu Chelsea și le vând cu prețuri mărite și de 70 de ori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata