Breaking news

Bilete CFR, se pot cumpăra şi de la terminalele de plăţi ZebraPay

loading...

Începând cu data de 16 august 2010, publicul călător din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Ploieşti, Galaţi, Iaşi, precum şi turişii de pe litoral au posibilitatea de a achiziţiona biletele de tren şi de la TERMINALELE de plăţi electronice – ZebraPay.

bilete-cfr-onlineCFR Călători a introdus acest sistem de plată pentru vânzarea biletelor de tren, asigurând astfel un serviciu necesar călătorilor care utilizează trenul ca mijloc de transport. Astfel, se vor putea cumpara bilete de tren de la terminalele instalate în puncte intens circulate din Bucureşti: spitalul Grigore Alexandrescu, City Mall, hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Kaufland Vulcan, Colentina şi Barbu Văcărescu, Universitatea Româno-Americană şi Universitatea Titu Maiorescu. De asemenea, aceste terminale sunt prezente şi în magazinele Kaufland, Winmarkt şi Carrefour din Braşov, Constanţa, Cluj, Ploieşti, Galaţi şi Iaşi, precum şi în gara din Braşov.

Şi turiştii de la malul Marii Negre pot cumpăra bilete de tren de la 17 terminale aflate în staţiuni. Acestea se găsesc în Mamaia – 2 terminale (Aqua Magic, Complex Cleopatra), Eforie Nord – 3 terminale (lângă autoservirea Bosfor, pe strada Dezrobirii si pe faleza Miss Elly), Neptun – 2 terminale (Complex Clăbucet si Daytona Beach), Jupiter – 1 terminal (terasa hotelului Delta), Costineşti – 9 terminale (pe faleză).

Terminalele utilizează tehnologia touchscreen şi deocamdată acceptă doar plata în numerar. Călătorii pot cumpăra biletele într-un timp foarte scurt, urmând o procedură simplă: aleg datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi tichetul pentru loc, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la punctele de emitere din gări sau agenţii de voiaj. Acest serviciu este accesibil şi prin prisma amplasării terminalelor în zonele de proximitate ale gărilor sau în punctele de maximă concentrare a traficului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata