Breaking news

Biciclist accidentat mortal de un tren IR în stația Brănești

loading...

Un biciclist a fost omorât joi, pe calea ferată, în stația CFR Brănești, după ce a fost lovit în plin de trenul InterRegio care circula pe ruta Constanța – București Nord.

cale ferataPotrivit CFR Călători, accidentul mortal a avut loc joi, în jurul orei 14.00, acesta s-a produs din cauza neatenției biciclistului care nu s-a asigurat când a traversat calea ferată.

CFR Călători vă informează că, în această dupa-amiază, în jurul orei 14.46, un biciclist, care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată din stația Brănești, a fost accidentat mortal de trenul IR 1986 Constanța – București Nord, care circula regulamentar cu o viteză de aproximativ 160 km/h. Mecanicul trenului a  observat prezența biciclistului și a luat toate măsurile prevăzute de regulamentele feroviare în vigoare pentru a încerca să preîntâmpine impactul: frânarea și emiterea repetată de avertismente sonore. Siguranța pasagerilor din trenul IR 1986 nu a fost pusă în pericol, iar trenul și-a reluat circulația  spre București, înregistrând întârziere”, se arată în comunicatul de presă al CFR Călători, remis exclusivNEWS.ro.

O echipă formată din polițiști și un procuror criminalist s-au deplasat la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care bărbatul și-a pierdut viața.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata