Breaking news

Bercea Mondial strigă din dubă: SRI să dea drumul la convorbirile cu politicieni

loading...

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a spus luni, presei, în momentul în care era urcat în duba poliției, că îi cere directorului SRI să facă publice înregistrările convorbirilor pe care le-a purtat el cu politicienii.

traian basescu - bercea mondial - sriBercea Mondial a fost scos luni dimineață, din penitenciar pentru a fi dus la Judecătoria Piteşti, unde s-a judecat cererea de întrerupere a executării pedepsei. Până să fie urcat în duba poliției, Sandu Angel a mai dat din casă.

El a spus jurnaliștilor că Elena Udrea e nașa lui căreia i-a oferit un ceas cu aur și diamante.

Elena Udrea e nașa noastră, îți plăceau ceasurile de aur cu diamante”, a strigat Bercea ca să fie auzit de jurnaliști.

După care, Sandu Anghel a rugat presa să transmită un mesaj lui George Maior, șeful SRI: Auziți, să-i transmiteți directorul de la SRI, Maior, să dea drumul la convorbirile telefonice cu oamenii politici. Nu să dea drumul la convorbiri când vorbesc eu cu copii.

Pe 6 octombrie, Sandu Anghel ar fi a depus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş un denunţ împotriva Elenei Udrea. Informația ar fi fost confirmată de fiica lui Bercea care susține că în 2009 Elena Udrea i-a cerut tatălui său un ceas cu diamante, pe care l-a primit.

Anghel Sandu a mai declarat pe 25 septembrie, înainte de a intra în sala de judecată de la Curtea de Apel Pitești, că “sacii cu bani” pe care i-a dat lui Mircea Băsescu ajungeau, de fapt, la preşedintele României Traian Băsescu.

Întrebat de jurnaliști pentru cine erau sacii cu bani, Bercea Mondial a spus: Pentru Băsescu. Pentru Traian, nu pentru Mircea. Ce, el nu ştie?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata