Breaking news

Bercea Mondial: Șpaga de 600.000 de euro a ajuns la Traian Băsescu

loading...

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat vineri, în fața judecătorului de la Tribunalul Constanța, că șpaga de 600.000 de euro, dată lui Mircea Băsescu, a ajuns la fostul Președinte al României, Traian Băsescu. 

traian basescu - bercea mondialInterlopul Bercea Mondial a făcut dezvăluiri bombă la Tribunalul Constanța. Sandu Anghel a spus judecătorului că cei 600.000 de euro dați lui Mircea Băsescu, au ajuns de fapt la Traian Băsescu.

Fostul președinte al României trebuia să intervină la judecătorii de la Tribunalul Olt și Dolj pentru a-l scăpa de pușcărie pe interlop.

Azi, la Trbunalul Constanța se judecă un nou termen în dosarul penal al lui Mircea Băsescu, în care se află arestat la domiciliu, pentru trafic de influență.

Bercea Mondial și Mircea Băsescu s-au confruntat azi în fața instanței de judecată.

Sandu Anghel a mai spus în fața magistraţilor că Mircea Băsescu a intrevenit, în 2010, pentru eliberarea fiului său, Florin Anghel, în schimbul a 20.000 de euro.

Și că Mircea Băsescu l-a sunat pe judecătorul Cristian Deliorga, pe atunci procuror, să rezolve problema cu dosarul penal.

Interlopul a dezvăluit și faptul că şpaga pentru fratele lui Traian Băsescu era ascunsă în fustele soţiei sale.

Bercea Mondial a mai anunțat că va depune un denunţ pe numele magistratului Cristian Deliorga.

Florin Anghel, fiul lui Bercea, a declarat judecătorului că Mircea Băsescu le-ar fi spus că Traian Băsescu le-a făcut flagrantul cu DNA și nu el.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata