Breaking news

Belgianul Christian Edouard Heinzmann este noul director general al Tarom

loading...

Christian Edouard Heinzmann a fost numit duminică de către Consiliul de Administraţie al Tarom, în funcția de director general.

Christian Edouard Heinzmann, fost preşedinte al Luxair, compania naţională de transport aerian a Luxemburgului, va conduce din 19 noiembrie 2012, timp de patru ani, compania națională de transport aerian, Tarom.

Heinzmann este cetăţean belgian şi are o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică, deţinând, printre altele, funcţia de preşedinte al Grupului Luxair, unde a implementat cu succes o strategie de restructurare.

Totodată, Consiliul de Administraţie al TAROM l-a numit pe Michael Moriaty în poziţia de director general adjunct, cu funcţia de Chief Financial Officer (CFO). Moriaty este cetăţean britanic şi are o experienţă de peste 33 de ani în managementul financiar din industria aviatică în Marea Britanie, SUA, Japonia, Tailanda, Bangladesh, Scandinavia, Olanda şi Columbia. Acesta îşi va incepe activitatea pe 12 noiembrie 2012, cu un contract pe un an.

Numirea belgianului în funcția de director al Tarom, survine după ce Heinrich Vystoupil a renunțat la această funcție pe 24 octombrie 2012.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata