Breaking news

Becali, sancționat pentru că nu a respectat regimul eliberării de 24 de ore

loading...

Gigi Becali a fost sancţionat, miercuri, după permisia de 24 de ore, de către Penitenciarul Poarta Albă, întrucât a încălcat toate regulile eliberării.

becali arestatNici nu a ajuns bine la închisoare că Becali a încasat o nouă sancțiune. Nu va avea voie să primească o vizită și un pachet, întrucât a încălcat regimul eliberării de 24 de ore.

În locă să stea cu familia, cuminte și să se bucure de ziua liberă, Becali a dat toată ziua declarații la presă și a vorbit despre politică, fapt ce contravine eliberării condiționate, fie ea și pentru 24 de ore.

Becali nu avea voie să dea declaraţii cu iz politic presei şi nici să intre la telefon, în emisiunile televizate. Dintre toate îndatoririle, Becali a respectat doar două – ora la care s-a prezentat la penitenciar şi faptul că a dat cu subsemnatul la poliţie.

Becali fusese eliberat timp de o zi din penitenciar, ca răsplată pentru buna purtare din închisoare. Gigi Becali a fost liber de luni dimineaţă până marţi dimineaţă.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul “Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata