Breaking news

Gigi Becali a primit încă șase luni de închisoare

loading...

Tribunalul București i-a aplicat lui Gigi Becali, un spor de șase luni de închisoare, în urma contopirii pedepselor din dosarele schimbului de terenuri și Valiza.

becali arestatTribunalul București mărește cu șase luni, perioada de detenție pentru Gigi Becali. Finanțatorul Stelei continuă să adune o perioadă tot mai mare de penitență, în urma dosarelor în care a fost condamnat definitiv și irevocabil de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Becali a fost condamnat pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Pe 4 iunie 2013, Înalta Curte i-a mai dat încă trei ani de închisoare cu executare în Dosarul Valiza, pentru fapte de corupție.

Azi, avocații lui Becali au solicitat Tribunalului, contopirea pedepselor. Însă, la solicitarea procurorilor DNA, instanța a decis să aplice un spor de șase luni la pedeapsă.

Decizia de azi a Tribunalului București nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte.

Decizia de azi a Tribunalului București vine la o zi după ce UEFA a iertat Steaua și după ce Penitenciarul Jilava i-a respins lui Becali, cererea de a-și petrece ziua de naștere în sânul familiei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata