Breaking news

BBC filmează un documentar la Oradea

loading...

leiO echipă de jurnalişti de la BBC, însoţită de administratorul Yorkshire Wildlife Park din Doncaster, Marea Britanie, a sosit ieri la Oradea pentru a se ocupa de cea mai mare relocare de lei, realizată în Europa. Treisprezece feline au  părăsit în această dimineaţă grădina Zoologică din Oradea, urmând a decola cu un avion al companiei Jet 2, joi dimineaţă, de pe un aeroport din Budapesta,  cu destinaţia Doncaster.

Toate aceste pregătiri sunt filmate de televiziunea britanică pentru realizarea unui documentar ce va fi difuzat la data de 22 februarie, pe BBC1. Acesta va dura 30 de minute, timp în care vor fi prezentate atât condiţiile de viaţă ale celor 13 feline la Zoo Oradea, aventurile transportului lor, cazarea în Yorkshire Wildlife Park şi acomodarea lor în noul mediu.

John Minion, manager la Yorkshire Wildlife Park a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta la contruirea unei noi case a leilor la Oradea. Deocamdată, la Grădina Zoologică din Oradea vor rămâne doar doi lei, o femelă şi un mascul, conform declaraţiilor managerului de la Zoo, Daiana Ghender.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata