Breaking news

Bătrânul bătut ieri pe stradă în Craiova, a decedat

loading...

Cruzime fără margini în Craiova. Bătrânul de 62 de ani  bătut de un şofer care conducea un BMW cu număr de Anglia, a decedat la spital. Principalul motiv al agresiunii bătrânului a fost că acesta traversa prea încet strada.

spitalȘoferul BMW-ului s-a dat jos din maşină, nervos ca bărbatul traversa strada prea încet, i-a dat mai mulţi pumni şi s-a întors în maşină. Rudele au fost anunţate de vecini că bătrânul zace pe trotuar, după ce a fost lovit de un şofer. Bărbatul mergea cu nepoata spre parc şi traversa o alee dintre blocuri. Tocmai atunci, pe acolo avea drum un şofer foarte grăbit.

“S-a oprit în mijlocul străzii, i-a dat doi-trei pumni, l-a lăsat pe trotuar, s-a urcat în maşină, după care s-a dat iar jos din maşină şi l-a lovit”, a declarat unul dintre martori. La câteva ore după incident, bâtrânul a murit la spital.

Şoferul a fost identificat vineri seară şi audiat la poliţie. Este vorba dspre un tânăr de 22 de ani, care se afla la volanul unei maşini de lux. Teribilistul ar putea fi acuzat de omor şi riscă închisoarea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata