Breaking news

Bătaie de joc. Așa arată centura orașului Caransebeș care trebuie inaugurată pe 31 iulie 2013

loading...

Centura orașului Caransebeș se lasă așteptată, întrucât șantierul este părăsit. Nimeni nu lucrează,d ar banii se încasează, iar transportatorii plătesc taxe și impozite.

centura caransebesBătaie de joc și incompetență crasă pe bani publici la șantierul centurii orașului Caransebeș. CNADNR a transferat în grija Consiliului Local Caransebeș lucrarea nerecepționată, iar autoritățile locale nu fac nimic.

Pe 18 iulie, doi reprezentanți ai Confederației Naționale Rutiere – CNR, au participat la o întrevedere cu primarul din Caransebeș, Ion Marcel Vela. Edilul a ridicat din umeri și le-a spus transportatorilor că să mai aștepte până e gata lucrarea dar între timp ei să plătească taxe și impozite la primărie pentru un serviciu de care nu beneficiază.

Cei doi reprezentanți CNR au descins la șantierul  centurii unde nici urmă de muncitori sau utilaje.

”Niște gropi săpate strategic stau mărturie a incompetenței și a delăsării CNADNR în a rezolva o problemă ce intră în sfera lor de atribuții! Pe noi nu ne interesează jocurile lor de culise, cine cui și când plătește! Știm doar că Primăria Caransebeș a intrat în posesia segmentului de drum ce traversează Caransebeșul, prin HG 84/2011, când Ministrul Transporturilor a cedat secțiunea DN6 (E70) către Consiliul Local Caransebeș. Situația este hilară, deoarece centura nu a fost încă, ecepționată de CNADNR”, a declarat Augustin Hagiu, consultant CNR.

Teremenul de execuție al lucrărilor este 31 iulie 2013. Adică peste zece zile trebuie inaugurată centura orașului Caransebeș în condițiile în care lucrarea este abandonată.

Cine plătește oare pentru delăsare, nepăsare, indolență, incompetenți și banii risipiți pe lucrări nefinalizate?!

Din cauza unor astfel de lucrări finalizate la timp transportatorii rutieri de marfă și persoane, sunt nevoiți să facă ocoliri de sute de kilometri, să dea șpăgi și taxe la autoritățile locale și centrale pentru servicii de care încă nu beneficiază.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata