Breaking news

Băsescu vrea să impoziteze toate veniturile românilor

loading...

Soluția Președintelui României, Traian Băescu, pentru a scoate țara din criză: impozit pe tot ce înseamnă venit.

Traian BasescuInvitat la Radioul Public, Traian Băsescu a declarat, că deficitul fondului de pensii va fi, anul viitor, de 3,6 miliarde de euro, iar soluţii pentru acoperirea acestuia fiind noi împrumuturi, dar şi aplicarea cotei unice de impozitare oricărui venit din România, inclusiv asupra pensiilor.

După mine, una dintre soluţiile corecte este introducerea impozitării, introducerea cotei unice, pe orice fel de venit, indiferent că e pensie mică, mare, că e venit din activităţi culturale, drepturi de autor (…) Până la urmă, orice trăitor într-o ţară este dator un impozit“, a spus preşedintele Băsescu.

Şeful statului a arătat că România va trebui să împrumute bani şi la anul, chiar şi aplicând soluţia impozitării tuturor veniturilor. “Vom continua să împrumutăm pentru a ne acoperi deficitele”.

De asemenea, preşedintele a sugerat că trebuie mărite şi impozitele pentru pământ pentru ca acesta să nu mai fie lăsat nelucrat, iar propietarii să încaseze şi subvenţie pentru acestea.

loading...
2 Comentarii
  1. Ilie Cristian spune

    …”iar soluţii pentru acoperirea acestuia fiind noi împrumuturi” un imprumut ti se pare o solutie pentru a imbunatatii economia acestei tari BASESCULE???Bai vagabontule..bai criminalule..bai escrocule..imputitule..o sa iti arunc cu o caramida-n cap(indiferent care ar fi pretul acestei actiuni) cu prima ocazie care se va ivi!!

  2. Liviu spune

    Si eu vreau ca basescu si toata gasca lui de vagabonti si de hoti sa MOARA INAINTE SA APUCE SA MAI IA UN LEU PE NEDREPT DE LA POPULATIE !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata