Breaking news

Băsescu: Sunt la final de mandat și nu mai are rost să mint

loading...

După zece ani de zile de condus România din postura de Președinte, Traian Băsescu recunoaște cu nonșalanță că a mințit și s-a prefăcut fără nicio greață.

basescu traianTraian Băsescu s-a destăinuit marți seară la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV, unde a spus că e la final de mandat și că nu mai are de ce să mintă sau să se prefacă. Toată dezvăluirea a pornit de la faptul că el nu are încredere în Ponta și l-a acuzat pe premier că dacă va ajunge președinte acesta va revitaliza vechiul sistem care a îngenuncheat România.

Victor Ponta va revitaliza sistemul vechi, care nu dorește avansul României către parteneriatul cu SUA, integrare mai puternică în UE și implicit preluarea modului de funcționare al instituțiilor la standarde europene. În primul rând nu are suficientă inteligență și pregătire să înțeleagă ce înseamnă un stat modern. Victor Ponta nu poate înțelege lucrul ăsta. Pentru el aranjamentele, interesele de partid sunt deasupra statului. Aici este problema. Nu poate el ca om să se ridice deasupra statului. Vreau să fiu foarte sincer, eu sunt la final de mandat, nu mai am de ce să mint sau să mă prefac. Același nivel de neîncredere îl am și în Iohannis, vă dau elemente, eu habar nu am dacă s-a întâlnit sau nu cu Voiculescu. Dar accepta să fie prim ministru împotriva voinței unui președinte care trebuia să-l numească. și el credea că acea grupare, stimulată de Voiculescu și cu propaganda lui Voiculescu, îl va obliga pe președinte, să-l numească pe el prim ministru”, a mărturisit Băsescu la B1 TV.

Dacă vrea să fie sincer până la capăt, Băsescu ar trebui să spună când și pe cine a mințit, și când și de ce s-a prefăcut.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata