Breaking news

Băsescu și Udrea umblă cu petiții false. Guvernul sesizează parchetul

loading...

Guvernul României va sesiza Parchetul întrucât petiţia depusă la Guvern de Daniel Geantă din partea Partidului Mişcarea Populară împotriva accizei la carburanţi, conține date false ale unor persoane decedate.

traian basescu si udreaPartidul lui Udrea și Băsescu umblă cu cioara vopsită și falsifică până și petițiile. Guvernul Ponta a luat la numărat filele din cele nouă cutii, cu 63 de bibliorafturi care reprezintă plângerea colectivă împotriva introducerii accizei la carburanţi depusă de Partidul Mişcarea Populară.

După verificarea celor 300.000 de semnături, Corpul de Control al premierului susţine că 200.000 nu pot fi indetificate şi numai 2.748 pot fi considerate petiţionari conform prevederilor legale.

Drept urmare, Guvernul a anunțat că va sesiza Parchetul pentru petiţia depusă la Guvern de Daniel Geantă din partea Partidului Mişcarea Populară împotriva accizei la carburanţi.

De asemenea, au fost identificate 12 cazuri de oameni care figurau ca semnatari ai petiţiei, dar care decedaseră înainte de întocmirea listei şi alte peste 250 de situaţii de semnatari înscrişi cu actele de identitare ale altor persoane.

La sediul Guvernului au fost prezenţi pentru depunerea semnăturilor Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Cristian Preda, Cristian Petrescu, Clement Negruţ, Florin Popescu şi Daniel Geantă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata