Breaking news

Băsescu și Udrea au luat foc când au aflat că Iohannis l-a pus pe Eduard Hellvig la SRI

loading...

Elena Udrea și Băsescu au reacționat prin postări pe facebook, la propunerea lui Iohannis cu privire la șefia Serviciului Român de Informații. Cei doi susțin că Eduard Hellvig ar fi defapt omul lui Dan Voiculescu.

traian basescu si udreaNumirea liberalului Eduard Hellvig la SRI, nu pare să fie pe placul lui Băsescu și nici pe cel al Elenei Udrea.

Prin intermediul unei postări pe facebook, Băsescu a scris că: “Premierul de la Grivco” reuşeşte să nominalizeze pentru şefia SRI un om al lui Voiculescu. Şocant !!!

Elena Udrea, a postat un mesaj pe facebook, în care spune că Florian Coldea l-a ales pe Hellvig, și că liberalul va sta în poziție de drepți în fața generalului: Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale.  Îl felicit pe Dan Voiculescu – nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România. Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie.

Și ca să nu mai fie atacată de televiziuni, Udrea a lăsat și un Post Scriptum pe facebook: PS. Ca să nu existe trepidaţii la RomâniaTv şi Antena3, fac precizarea că am voie să comunic pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu.

Joi seară, Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat că îl propune la șefia SRI, pe europarlamentarul PNL, Eduard Hellvig. Parlamentul României urmează să se reunească săptămâna viitoare în ședință comună și să dea un vot în cazul acestei propuneri.

loading...
1 Comentariu
  1. Cristian spune

    Cred ca daca era pus altul tot la fel se spunea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata