Breaking news

Băsescu se adresează mâine Parlamentului. Antonescu a anunțat că nu asistă la discurs

loading...

Preşedintele României, Traian Băsescu a primit acceptul de a se adresa marți, la ora 15.00, Parlamentului pe teme de politică internațională. Șeful Senatului, Crin Antonescu a anunțat că nu va veni la plenul reunit.

basescu si antonescuBirourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, au decis luni, ca Băsescu să se adrese Parlamentului, marți la ora 15.00.

Decizia furourilor celor două camere survine ca urmare a solicitării venite din partea lui Băsescu, din data de 12 martie.

Băsescu a solicitat să se adreseze Parlamentului României pe probleme actuale de politică europeană.

Domnul preşedinte al României, Traian Băsescu, a transmis joi, 7 martie, o scrisoare adresată preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, prin care solicită, în temeiul Art.88 şi Art.65 din Constituţie să se adreseze, în data de 12 martie, plenului reunit cu privire la probleme actuale de politică europeană”, a declarat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Președenției.

Președintele Senatului României, Crin Antonescu a anunțat că el nici nu l va întâmpina pe Băsescu la sosirea în Parlament, așa cum prevăd cutumele și nici nu va fi prezent în sală atunci când Băsescu își va susține mesajul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata