Breaking news

Băsescu s-a plâns jurnaliștilor că Ponta nu îi mai răspunde la telefon

loading...

Traian Băsescu s-a plâns, marţi, la Fundulea, jurnaliștilor, că premierul Victor Ponta nu îi răspunde la telefon.

basescu si pontaDeclaraţiile au fost făcute de Băsescu după ce jurnaliştii l-au întrebat dacă a vorbit cu acesta despre problemele semnalate de el în domeniul agriculturii.

Şeful statului a vorbit, în discursul rostit la Fundulea, unde a participat la “Ziua Cercetării Procera”, despre problema neacordării în acest an de către Guvern a certificatelor de depozit pentru producătorii agricoli.

În replică la acuzele lui Băsescu, premierul Victor Ponta a spus că are relaţii instituţionale foarte bune cu Preşedinţia, dar că nu răspunde la telefon unor “oameni neserioşi”, adăugând că nu se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să apeleze la o remarcă celebră, şi anume “Primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi”.

Premierul Ponta a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că nu mai vorbeşte cu preşedintele Băsescu, ultima declaraţie în acest fiind făcută vineri, 16 august. El a susţinut din nou că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu de după accidentul din Muntenegru, când a constatat că şeful statului “s-a folosit de moartea unor oameni”.

O situație similară s-a întâmplat și cu fotul premier Călin Popescu Tăriceanu care după ce a dat afară PDL de la guvernare, nu i-a răspuns la telefon lui Băsescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata