Breaking news

Tupeu fără margini. Băsescu refuză să facă deplasarea la ONU pe motiv că nu are bani

loading...
Traian Băsescu refuză să meargă la Adunarea Generală a ONU de la New York din luna septembrie, pe motiv că nu mai are bani. Întrucât i-a tocat cu plimbările electorale prin țară.
basescu - onuBăsescu își bate joc de România și refuză să meargă la ONU, invocând lipsa banilor. Nu același lucru l-a făcut în momentul în care a început un turneu electoral în toiul verii prin toate comunele și satele. Prezent marți la Adunarea Ambasadorilor României Băsescu a anunțat că nu mai merge la ONU.
Vreau să vă spun că şi eu am anulat zborul la sesiunea plenară a ONU exact din motive bugetare, dacă cineva are o curiozitate de ce nu mai plec în Statele Unite în septembrie. Din acest motiv”, a spus Băsescu, la întâlnirea de la Palatul Cotroceni cu ambasadorii români.
Cât a fost vara de lungă, Băsescu a luat la pas țara, în căutare de voturi electorale pentru Mișcarea Populară.
Atât de disperat este după voturi încât și-a luat nevasta de mână și au mers să joace o învârstită la Festivalul de folclor “Hora la Prislop”.
A fost la Universitatea de Vară de la Izvorul Mureșului, apoi la vila de protocol de la Neptun. După care a zburat cu elicopterul la Sibiu ca să-i ducă o coroană răposatului Florin Cioabă.Dacă Adunarea Parlamentară de la ONU i-ar fi adus capital de imagine și voturi pentru Mișcarea Populară, cu siguranță că Băsescu ar fi mers acolo pentru o baie de mulțime.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata