Breaking news

Băsescu: Ponta are şi el nişte schelete în dulap în dosarul Hayssam. Ponta zice că președintele minte

loading...

Traian Băsescu îl amenință pe Ponta cu scheletele din dulap în dosarul Hayssam iar premierul spune că președintele ne-a mințit în cazul răpirii jurnaliștilor români.

basescu si pontaÎntr-un singur interviu, Băsescu l-a făcut pe Ponta, ”starletă tv”, infractor, mincinos,  vinovat de privatizările lui Hayssam și de mânăreală în privatizarea CFR Marfă.

Băsescu a acordat duminică un interviu pentru România Liberă în care spune printre altele, că Ponta s-ar cam deme de aducerea în țară a lui Hayssam întrucât ar avea și el câteva schelete prin dulap.

Ce ştiu cu certitudine este că preşedintele şi premierul României de dinainte de 2004 au primit 86 de informări mari despre Omar Hayssam. Erau destul de utile: despre legături în lumea politică, despre corupţie etc. Deci activitatea lui nu le-a scăpat organelor statului. În fond, şi el are nişte schelete în dulap, fiindcă pe vremea în care prospera Omar Hayssam, el era şeful Corpului de Control al premierului Năstase. Avea în atribuţii inclusiv verificarea privatizărilor. Să vedem ce s-a întâmplat cu IPRS Băneasa, Foresta Nehoiu, afacerile imobiliare, cine l-a sprijinit politic să fie atât de prolific în procesele de privatizare” a spus Băsescu pentru România Liberă.

Tot în interviul cu pricina, Băsescu dă semne că vrea o a treia suspendare, care să-l readucă pe valurile Mișcării Populare.

Ponta i-a dat replica lui Băsescu, duminică seară, în direct la RTV: O suspendare a preşedintelui Băsescu în acest an nu va fi. Iar anul viitor cu atât mai puţin că îşi termină mandatul. Pagubele pe care le produce sunt mai mici decât dacă ne-am opri acum din ce avem de făcut. Preşedintele ne-a minţit. Răpirea jurnaliştilor a deturnat-o în scop politic şi elctoral şi ne-a minţit în legătură cu plecarea lui Hayssam. Eu vreau să spună despre PSD, sunt cel mai relaxat. Interesul (lui Traian Băsescu n.red.) a fost ca nu cumva să îl aducă când nu mai e el preşedinte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata