Breaking news

Băsescu o vizita pe Udrea, în secret la sediul firmei sale, mergând cu barca pe lac

loading...

Băsescu se vedea în secret cu Elena Udrea, la sediul firmei acesteia situat în strada Intrarea Valului. Fostul Președinte al României, pleca cu șalupa de la Vila Lac 3 și se ducea pe furiș la Udrea.

basescu - elena udreaTraian Băsescu se plimba de zor cu șalupa pe lacul Floreasca din Capitală pe ruta Vila Lac 3 – sediu firmă Grin Nana SRL, de pe Intrarea Valului, care are ponton la lac.

Potrivit Antena 3, Elena Udrea şi Traian Băsescu ar fi avut mai multe întâlniri nocturne, pe o şalupă, pe Lacul Floreasca.

Sediul firmei sale, Agro Green Nana SRL, cea care îi administrează moșia lui Băsescu din comuna Nana, își are sediul la pe Intrarea Valului nr. 26, adică exact pe malul Lacului Floreasca.

În timp ce Vila Lac 3, reşedinţa oficială a președintelui României, unde Băsescu se află cazat și în prezent, se află tot pe malul Lacului Floreasca.

Udrea şi Băsescu foloseau o barcă pentru a se deplasa între cele două locaţii. Mai mult, barca ar fi fost cumpărată de SPP, special pentru fostul preşedinte.

Băsescu a mers în vizită la Udrea, chiar şi după ce au început problemele cu DNA. Apropiații Elenei Udrea spun că aceasta ar fi petrecut mai multe seri la sediul firmei Agro Green Nana, discutând cu diverse persoane până târziu în noapte.

harta google

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata